2013-11-09 01.31.13 pm

Fiska på SUP - Aqua Marina Drift Board

Marknaden för stand up paddle boards har verkligen exploderat de senaste åren. Och precis som på kajaksidan börjar det nya komma fler olika typer riktade mot andra intresseområden, utöver själva paddlingen. Däribland fiske!

Den uppblåsbara SUP:en, Drift Board från Aqua Marina har jag ännu inte testat själv, men det ser onekligen ut som en riktigt bra bräda för den som gillar fiske! 
Jag ser massor med intressanta möjligheter med en såpass stabil bräda som denna, inte minst fotografering! Under flera paddelturer i skärgården har jag ofta fått se knubbsälar sticka upp nosen över ytan. De brukar dessutom vara väldigt nyfikna av sig och följa efter brädan, om än på behörigt avstånd. 
Varje gång har jag önskat att jag hade systemkameran lättillgänglig på brädan, men innan jag hunnit öppna dry-bagen och plocka fram kameran har tillfället passerat. 
Med en sådan här bräda skulle det kännas betydligt mer säkert att ha kameran uppe, med minimal risk att trilla överbord, för att inte missa bilden! 

Att brädan dessutom kommer med en kylväska som även fungerar som sits är en välkommen bonus! 

//Jonas
Nordic Overland

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Outnorth.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica Andersson » Förberedd i din bil:  ”Hej! Vilka bra inlägg. Och första som ligger på Hem-sidan är fantastiskt. Så gri..”

  • Mag Nus » SUP-SM Marstrand 2014:  ”Riktigt bra bilder! Går det att komma åt bilder ur bildspelet någonstans?”

  • Friluftsgillaren » Fotoexpedition - Abisko:  ”Jag vet inte om man ska vara avundsjuk eller fängslad, men vilken otrolig natur ..”

  • Victoria » Midvinterexpediton Nordnorge 2014:  ”Fina foton! Roligt att få läsa om hur en expedition kan gå till :) Hade varit k..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln