2013-11-09 01.31.13 pm

Fotoexpedition Abisko 2014

För ett par veckor sedan var vi i Abisko tillsammans med Fotograf Viktor Sundberg och ett skönt gäng med glada deltagare!

Vi hade en riktigt rolig vecka som bland annat bestod av fotoutfärder till Abiskojokka/Abisko canyon och Silverfallet. En topptur till fjället Nuolja och ett par vandringsturer varav en lite längre till Trollsjön. Landskapet under Trollsjövandringen går inte på ett rättvist sätt att beskriva i ord, utan är något som verkligen måste upplevas. 
På kvällarna hängde vi i baslägret, åt god mat och mös runt lägerelden. 
Apropå baslägret så kunde vi inte ha fått en bättre plats en den vi hade! Tältet, som förvisso stod väldigt trångt på den största plana ytan på platsen var uppslaget bara ett tiotal meter från stranden till Torneträsk. Från lägret hade vi en magisk utsikt över sjön med Lapporten i bakgrunden. Synnerligen tacksam plats med tanke på expeditionens huvudtema...!

Inte nog med att få se alla dessa vackra platser i det fantastiska höstlandskapet, vi hade även turen att få uppleva ett enormt norrsken som täckte hela himlavalvet en av kvällarna.  
Kamerorna gick varma, och vi stod som trollbundna med näsan bokstavligen i vädret och beundrade skådespelet. 

Många bilder blev det, och vi har även gjort flera time-lapsefilmer av bl.a norrskenet. Dessa kommer publiceras här så snart de är färdigredigerade. 
 
Här nedanför ligger ett bildspel med några av bilderna från expeditionen. Förstora med fördel upp det i helskärm för att få se även fotografierna i stående format i sin helhet! 

Slutligen skickar vi ut ett stort tack till våra deltagare som gjorde resan till en upplevelse vi sent kommer att glömma! 

/Jonas & Anton
loading...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica Andersson » Förberedd i din bil:  ”Hej! Vilka bra inlägg. Och första som ligger på Hem-sidan är fantastiskt. Så gri..”

  • Mag Nus » SUP-SM Marstrand 2014:  ”Riktigt bra bilder! Går det att komma åt bilder ur bildspelet någonstans?”

  • Friluftsgillaren » Fotoexpedition - Abisko:  ”Jag vet inte om man ska vara avundsjuk eller fängslad, men vilken otrolig natur ..”

  • Victoria » Midvinterexpediton Nordnorge 2014:  ”Fina foton! Roligt att få läsa om hur en expedition kan gå till :) Hade varit k..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln