2013-11-09 01.31.13 pm

Hallifornia Varberg 19.e juli

Imorgon är det äntligen dags! Sista dagen på actionsport- och streetfestivalen Hallifornia i Varberg. Vi finns på plats på Barnens Badstrand i Varberg i samband med dagens SUP-tävlingar och resten av alla aktiviteter.
Kom gärna och häng med oss, kolla lite bilder från våra expeditioner och få förhandsinfo om höstens stora surfresa till Hoddevik! Alla medlemmar i Varbergs och Stenungsunds SUP-klubb erhåller 10% rabatt. Icke bindande intresseanmälan görs på plats!
Inte nog med det, -dagens bästa surf- eller SUP-bild vinner en gratis plats i resan! Allt du behöver göra för att deltaga är att ladda upp din bild på Instagram Facebook och tagga #nordicoverland. 
För alla som stannar kvar till avslutningsfesten Grand Finale på Borggården kommer dessutom ytterligare en plats att lottas ut!! Med andra är detta ingenting du vill missa!

Det finstilta:
Vinnaren koras enhälligt av oss under söndagen 20.e juli och kommer meddelas via Instagram och presenteras på Facebook. Beslutet kan ej överklagas. Resans avresesdatum är ännu ej fastställt men kommer ske någon gång under oktober månad. Vinnaren, och övriga deltagare meddelas tid och övrig information löpande. 
Vinst i tävlingen innebär att utan kostnad för resa samt boende medfölja på vår surfexpedition till Hoddevik, Norge i oktober. Mat ingår ej utan bekostas av vinnaren till självkostnadspris, alt. medtages enskilt av vinnaren. Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan i anslutning till sista anmälningsdag (20.e september) vid eventuellt lågt deltagande, ingen ersättning kommer i sådana fall att utgå till vinnaren eller övriga deltagare bortsett från återbetalning av erlagd betalning. 

Logi sker under fältmässiga former i vårt stora, kaminuppvärmda expeditionstält. Vi reser i små grupper om max 6-7 deltagare. Vi står för foto- och filmdokumentation av resan i sin helhet och inte minst av hang-tens, tubes och cutbacks! Filmen får varje deltagare ta del av efter resan och ingår i priset.
Observera att vi inte tillhandahållare bräda eller annan surfrelaterad utrustning. 

Tid: torsdag-söndag, datum ännu ej fastställt. 
Vinsvärde/pris: 4990kr/person. 


Häng löst så ses vi imorgon! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica Andersson » Förberedd i din bil:  ”Hej! Vilka bra inlägg. Och första som ligger på Hem-sidan är fantastiskt. Så gri..”

  • Mag Nus » SUP-SM Marstrand 2014:  ”Riktigt bra bilder! Går det att komma åt bilder ur bildspelet någonstans?”

  • Friluftsgillaren » Fotoexpedition - Abisko:  ”Jag vet inte om man ska vara avundsjuk eller fängslad, men vilken otrolig natur ..”

  • Victoria » Midvinterexpediton Nordnorge 2014:  ”Fina foton! Roligt att få läsa om hur en expedition kan gå till :) Hade varit k..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln