2013-11-09 01.31.13 pm

Fotoexpedition - Abisko

Under tidig höst år 2007 var jag här under en vandring mellan Abisko och Kebnekaise. Det var då jag tog dessa bilder, och redan då blev Abisko ett av mina absolut bästa minnen från den resan. Naturen och terrängen var så varierande och mäktig, och dessutom sken solen hela tiden vi var där, under det normalt sett nyckfulla fjällvädret.

När vi tillsammans med fotografen Viktor Sundberg spånade på olika resmål för vår planerade fotoresa så kom Abisko snabbt upp som ett mycket passande alternativ, just på grund av platsens stora variation av fjäll, sjö, fors och skog. Och inte minst av dess solsäkra läge, tro det eller ej, av en plats nästan allra längst norrut i Sverige.

Nu är det i vart fall klart, onsdagen 10.e september, till och med söndagen den 14.e så tar vi med oss maximalt sju stycken medresenärer på en, med största säkerhet helt fantastisk resa!

Anmälan är öppen nu, se kalendern för inbjudan och övriga detaljer!

/Jonas

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Monica Andersson » Förberedd i din bil:  ”Hej! Vilka bra inlägg. Och första som ligger på Hem-sidan är fantastiskt. Så gri..”

  • Mag Nus » SUP-SM Marstrand 2014:  ”Riktigt bra bilder! Går det att komma åt bilder ur bildspelet någonstans?”

  • Friluftsgillaren » Fotoexpedition - Abisko:  ”Jag vet inte om man ska vara avundsjuk eller fängslad, men vilken otrolig natur ..”

  • Victoria » Midvinterexpediton Nordnorge 2014:  ”Fina foton! Roligt att få läsa om hur en expedition kan gå till :) Hade varit k..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln